Gör dina profiljackor till en extra inkomst i företaget

Vi har redan talat om hur effektiv marknadsföring dina jackor skulle kunna bli om de görs och designas på rätt sätt. Med rätt material, rätt tryck eller brodyr och fina färger får ditt företag en skarp profilering som ger ringar på vattnet och bidrar till mer reklam. Men dessa jackor fyller även andra funktioner än att bara se snygga ut och ge ditt företag en spark i rätt riktning.

Extra inkomst

Jackorna kan även bli en liten extra källa till inkomst för ditt företag. Om du till exempel har en förening eller en organisation så kan du sälja jackor och andra profilplagg till en billig penning till föreningens medlemmar eller företagets anställda. Vissa kollegor kanske bör ha jackan på sig när de är ute på kundbesök så i somliga fall kan du skänka jackan eller helt enkelt förse de inblandade med plagget. Detta kanske dock inte gäller hela företagets anställda eller de medlemmar som organisationen har. Genom att sälja ut jackorna till en bra slant, kan ditt företag generera intäkter samtidigt som det även blir ytterligare profileringstillfällen. Att få en jacka som hör organisationen till, kan vara ett utmärkt alternativ för medlemmar att komma företaget lite närmare och känna sig som en del av det. Organisera gärna event eller kvällar till förmån för dessa medlemmar och få in en extra slant samtidigt. Ett utmärkt sätt att tjäna lite pengar!

Som prydnad i montern

Du kan även ha några av jackorna hängandes i montern på en mässa eller under ett event och erbjuda folk att köpa dem när de passerar förbi. Profilplagg blir därmed en snygg prydnad i montern eller vid bordet vid eventuella presentationer, så se till att de smälter in bra i den övriga miljön. Ett trendigt modeplagg i form av en unik jacka med ett klädsamt tryck och ett presentabelt yttre, kan få vem som helst att stanna till!