Införskaffa jackor för de fyra årstiderna

Många tröjor och t-shirts lämpar sig huvudsakligen för antingen vinter eller vår/sommar. Huvtröjor delas vanligen ut när det börjar bli småkyligt ute och en mjuk och luftig t-shirt blir sommarens bästa plagg. Men när det kommer till jackor med tryck så kan det vara en fördel att inhandla modeller som passar sig för året runt-bruk, d.v.s. jackor som kan bäras både på hösten och på våren. I vissa fall kan det både bli dyrt och lite klumpigt att skapa jackor med tryck när snön viner om öronen, då modellerna oftast måste vara av ett speciellt material och ha många funktioner och finesser. Detta kan då bli lite för komplicerat och att trycka upp en jacka av det slaget gör att folk inte riktigt ser loggan eller trycket ordentligt, till följd för alla detaljer.

En allround-jacka – ett smart alternativ

En välkomnande idé är därför att satsa på höst – och vårjackor som kan bäras när kylan inte är lika påtaglig. På det sättet syns trycket bättre och behöver inte göms under alla funktioner som jackan kan behöva normalt. Att inhandla jackor som lämpar sig för så många årstider som möjligt, gör att det inte bara blir billigare för dig som företagare utan även ger en bättre och effektivare varumärkesspridning. En jacka som kan användas varsomhelst och i stort sett närsomhelst, blir vanligtvis ett favoritplagg som kan tas fram både till vårstädningen på landet eller för en promenad i stan.

Satsa på smart design

Välj gärna en jacka som har en genomtänkt design med en del fickor och attiraljer på sig, då är chansen större att den bärs oftare. Leverantörerna brukar ha ett flertal modeller att välja bland så titta igenom olika firmors utbud innan du bestämmer dig. Många uppskattar fickor på jackorna och är bra när det är lite kallt ute för att ha någonstans att stoppa händerna.