Satsa på en jacka med tryck

Ett av de snyggaste plaggen som dessutom råkar stå ut lite extra från mängden, är en käck och elegant jacka. En modern och kvalitetsmässig jacka syns mycket väl och är den sydd och gjord med lite extra omsorg så kan den verkligen bli både ett favoritplagg och en utmärkt varumärkesspridare. Vanligtvis ser jackor relativt tråkiga ut och ofta ser man att de bärs av flera personer ute på stan. Att då anstränga sig lite extra och ta sig tid att fundera ut den bästa placeringen för trycket, att välja färger som direkt associerar med ditt företag och samtidigt ha en elegant och snygg design, gör att bäraren kan känna sig unik och stilenlig.

Ju mer jackan sticker ut, desto fler lägger märke till både dig och ditt företag och chansen är även den att du kan få lite trevliga blickar och kanske en och annan fråga om var du har köpt plagget. Att köpa profiljackor och sedan trycka upp en logga och/eller ett budskap på den, bidrar till en varumärkesspridning både när du eller dina anställda är ute i privata ärenden ute på stan, eller på kundbesök. En snygg jacka kommer förmodligen även att uppskattas rejält av din personal som kommer att bli automatiska reklampelare när de är i farten.

Att profilera en jacka kan dock kräva lite extra av dig som företagsledare. Jackor bör vara sydda för att passa bäraren väl och sitta snyggt runt kroppen. Därför är det en bra idé att inte bara göra en one size utan trycka upp den i flera storlekar som passar både kvinnor och män. Hur du vill göra med färger är din ensak, men tänk på att en jacka gärna bör vara utformad till vardera kön. Androgyna plagg fungerar dock betydligt bättre idag än förr, men för att vara på den säkra sidan kan det vara klokt att göra en jacka för kvinnor och en för män.