Välj jackor med stil!

Att hitta rätt jacka till dina anställda som dessutom ska passa in i din företagsimage, kan ibland fordra lite tid och energi. Som sagt, en jacka är mer än en vanlig t-shirt och bör bäras upp snyggt och prydligt. Om du även vill att bärarna ska ha på sig de i det vardagliga livet, utanför arbetsplatsen, så bör det läggas ned lite extra kraft på dem. Målet är ju inte att dina anställda ska vara tveksamma och motsäga sig jackan när de är ute för att representera ditt företag, utan att de ska känna sig bekväma i plagget närsomhelst.

Snåla inte för mycket

För att göra dina jackor så passande som möjligt och för att få dem att bli en ögonfångare, så gäller det att inte missa något i processen. Rätt tryckmetod, fina färger, slitstarkt och snyggt material och en förträfflig passform gör att jackan får ett enhetligt intryck och fångar ens uppmärksamhet. Det är också viktigt att göra jackorna tillräckligt svala, respektive varma beroende på årstid.

Alla dessa faktorer och moment kostar pengar men du kommer garanterat att tycka att det var värt vartenda öre om resultatet blir som du tänkt dig. Det är därför väsentligt att du inte snålar med kostnaden, för en sämre kvalitet kommer inte att göra samma intryck på varken bemötande kunder eller bärarna av plagget, själva. Smakar det så kostar det, heter det och det är så sant som det är sagt! Dock betyder inte detta att du måste lägga ut en förmögenhet för att tillverka några profiljackor till dina anställda. I många fall kan man komma undan med en ganska bra summa och samtidigt bli nöjd med utfallet. Men om det står mellan två val där du tycker att det ena väger mindre än det andra, rent stilmässigt och kvalitetsmässigt, så bör du alltid gå på den bättre produkten.